Χανιά

Χανιά

Ταξιδέψτε στα Χανιά με την Be my Car

Τα Χανιά είναι μια πανέμορφη πόλη, από τις ωραιότερες στην Ελλάδα, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες, συνδυάζοντας απίστευτη φυσική ομορφιά, μεγάλη ιστορία και σημαντική πολιτισμική παράδοση.

Διακρίνεται στη παλιά και νέα πόλη, οι οποίες συνυπάρχουν αρμονικά. Η παλιά πόλη των Χανίων αποτελεί το στολίδι αυτής της πόλης, με τα γραφικά στενά σοκάκια, τα καλοσυντηρημένα διατηρητέα κτήρια, το Φρούριο του Φιρκά, το λόφο Καστέλι, το Βενετσιάνικο Λιμανάκι με τον εντυπωσιακό του Φάρο, το οποίο περιβάλλεται από ενετικές οχυρώσεις, και όλα εκείνα τα στοιχεία που δίνουν μια εικόνα μαγευτική και μοναδική.Στα Χανιά και στην ευρύτερη περιοχή θα βρείτε τουριστικά καταλύματα όλων των κατηγοριών και ανάλογων τιμών, εξασφαλίζοντας σας μια άνετη και όμορφη διαμονή, ενώ και για φαγητό ή ποτό υπάρχουν πολλά και ποικίλα εστιατόρια, παραδοσιακές ταβέρνες, ψαροταβέρνες, καφετέριες και μπαράκια.

Η πόλη διαθέτει τα πάντα όπως φαρμακεία, ιατρεία, fast food, εμπορικά και τουριστικά καταστήματα, τράπεζες κλπ., ενώ υπάρχουν και περιοχές που πωλούν αποκλειστικά προϊόντα της κρητικής παράδοσής, όπως είναι τα Στιβανάδικα οπού θα βρείτε δερμάτινα είδη και τα παραδοσιακά κρητικά υποδήματα Στιβάνια, και τα Μαχαιράδικα οπού πωλούνται μαχαίρια χαραγμένα με μαντινάδες καθώς και λοιπά είδη της κρητικής παράδοσης και λαϊκής τέχνης.

Με αφετηρία τα Χανιά, και αφού νοικιάσετε ένα όχημα, μπορείτε να εξερευνήσετε εξαιρετικές και λαοφιλείς παραλίες όπως της Αγίας Μαρίνας, του Σταλού και του Πλατανιά ή άλλες περισσότερο οικογενειακές όπως τα Κουνουπιδιανά και ο Καλαθάς.

Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε εκδρομές προς εξωτικές παραλίες όπως ο Μπάλος τα Φαλάσαιρνα και το Ελαφονήσι, ή να κατευθυνθείτε προς το επιβλητικό φαράγγι της Σαμαριάς.

Η Be my Car διαθέτει ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε μεγάλη ποικιλία και προσιτές τιμές, για να διευκολύνει τις μετακινήσεις και εξερευνήσεις σας. Το φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει.

Carsentro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec 

Office