Συχνές ερωτήσεις

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Αφού επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει, συπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στην αντίστοιχη φόρμα (όνομα, αριθμό κινητού τηλεφώνου και E-mail). Εάν έχετε επιλέξει να παραλάβετε το αυτοκίνητο από αεροδρόμιο ή λιμάνι, μην ξεχάσετε να μας δώσετε τον αριθμό της πτήσης σας ή το όνομα του πλοίου με το οποίο θα φτάσετε.

Οι μέρες ενοικίασης υπολογίζονται από το πρωί έως το βράδυ. Αν κάποιος το θέλει με βάση το 24ωρο θα μπορεί να το παραλάβει από το βράδυ γύρω στις 20.00 & να το επιστρέψει την ίδια ώρα την επόμενη το βράδυ.

Ο ενοικιαστής/ κύριος οδηγός και οποιοσδήποτε επιπλέον οδηγός θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 23 έτος της ηλικίας του, με μέγιστο όριο ηλικίας τα 75 έτη, για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων που διαθέτουμε και να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης για τουλάχιστον 24 μήνες.

Οι 2 πρώτοι οδηγοί είναι δωρεάν. Ο 3 ος οδηγός έχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ/ημέρα.

Σύμφωνα με την ελληνική και τη διεθνή νομοθεσία για την ασφαλή μετακίνηση ανηλίκων, παιδιά μέχρι 12 ετών χρειάζονται το ανάλογο παιδικό κάθισμα. 

Διατίθενται 2 είδη παιδικών καθισμάτων. Κάθισμα μωρού – Κατάλληλο για μωρά μέχρι και 3 ετών με πρόσθετη χρέωση €3 / ημέρα. Παιδικό Κάθισμα – Κατάλληλο για παιδιά πάνω από 4 ετών με πρόσθετη χρέωση €3 / ημέρα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν ασφάλεια CDW με ρίσκο. Το ποσό του ρίσκου εξαρτάται από την κατηγορία του αυτοκινήτου. Τόσο η CDW όσο και η FDW δεν καλύπτουν ζημιές στα ελαστικά, τα τζάμια και τους καθρέπτες, καθώς και στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου.

Εάν ο επισκέπτης ακυρώσει έως και 10 ημέρες πριν την άφιξη, η προκαταβολή (30% της συνολικής τιμή) θα επιστραφεί. Η προκαταβολή δεν θα επιστραφεί, εάν η κράτηση ακυρωθεί εντός 10 ημερών πριν από την άφιξη. Εάν ο επισκέπτης δεν εμφανιστεί καθόλου, η προκαταβολή δεν θα επιστραφεί.

Σε περίπτωση ατυχήματος ή ζημιάς θα πρέπει να ενημερώσετε αμέσως τον κεντρικό σταθμό. Εξηγήστε την περίπτωση στον εκπρόσωπό μας με όσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται. Η Bemycar θα στείλει βοήθεια το συντομότερο δυνατό. Θα πρέπει να παραμείνετε κοντά στο όχημά σας μέχρι να έρθει βοήθεια. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο δεν μπορεί να επιδιορθωθεί επιτόπου, το όχημα θα αντικατασταθεί.

Εάν χάσετε το κλειδί του αυτοκινήτου θα πρέπει να ενημερώσετε τον κεντρικό σταθμό ώστε να σας παρασχεθεί νέο κλειδί. Η απώλεια του κλειδιού δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, και επομένως επιβαρύνεστε τα έξοδα αντικατάστασης.

Οι συνεργάτες μας θα σας παρέχουν πληροφορίες για τον τύπο καυσίμου του αυτοκινήτου την ημέρα της παραλαβής για την αποφυγή λάθους. Στην περίπτωση που θα γεμίσετε το ρεζερβουάρ με λάθος καύσιμο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε τον κεντρικό σταθμό για περεταίρω οδηγίες.

Όχι. Εάν μας ενημερώσετε εγκαίρως για την καθυστέρηση η κράτηση θα μεταφερθεί στη νέα ώρα άφιξης. Εάν εξαιτίας της καθυστέρησης η παραλαβή γίνει εκτός ωραρίου λειτουργίας (μεταξύ 21:00 και 09:00) 15 ευρώ θα προστεθούν στην τελική τιμή.

Όχι, καθώς απαγορεύεται από το νόμο. Ωστόσο, εάν κάποιο άλλο μέλος της παρέας σας έχει δίπλωμα και θέλει να οδηγήσει μπορεί να γίνει η ενοικίαση.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα χιλιόμετρα.

Ενοικίαση με αλλαγή σταθμού είναι εφικτή με έξτρα χρέωση και εξαρτάται από τις τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης του οχήματος.

Εάν το ξενοδοχείο σας βρίσκεται σε τοποθεσία της Κρήτης που εξυπηρετεί η Bemycar, θα σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο στο ξενοδοχείο σας και μπορείτε να το επιστρέψετε εκεί, παραδίδοντας τα κλειδιά στη ρεσεψιόν στο τέλος της ενοικίασης. Αναλόγως με τη διάρκεια της ενοικίασης ή την απόσταση του ξενοδοχείου από τους βασικούς σταθμούς της Bemycar, ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Όλα τα οχήματα θα πρέπει να επιστρέφονται με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Εάν το αυτοκίνητο επιστραφεί με περισσότερο καύσιμο, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

Απαγορεύεται η μεταφορά και η χρήση του οχήματος εκτός της νήσου Κρήτη. Επιπλέον, δεν προσφέρεται ενοικίαση για διεθνείς διαδρομές.

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα.

Θα πάρετε το συγκεκριμένο μοντέλο που θα επιλέξετε η παρόμοιας κατηγορίας

Σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε την κράτησή σας, θα πρέπει να ενημερώσετε τον κεντρικό σταθμό από τον οποίο παραλάβατε το όχημα τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη λήξη της ενοικίασης. Τηλέφωνα επικοινωνίας του σταθμού θα σας δοθούν την ημέρα της ενοικίασης.

Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία παραβιάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της μίσθωσης βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον οδηγό και η εταιρεία μας καλείται να παραδώσει αντίγραφο της μίσθωσης στην Αρχή η οποία θα το απαιτήσει.

Δεν βρήκατε απάντηση;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Carsentro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec 

Office